• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Beeldjes voor in huis

10 resultaten

|
Aflopende Volgorde

10 resultaten

|
Aflopende Volgorde
Handgeschilderde kunst
Gratis thuisbezorgd
Maatwerk mogelijk

Mooie handgemaakte beeldjes voor in huis

Bij Kunstvoorjou.nl vind je naast schilderijen ook de leukste beeldjes voor in jouw huis. Onze kunstenaars maken deze beeldjes met de hand en dat merk je aan de kwaliteit. In tegenstelling tot andere (web)winkels komen onze bronzen beeldjes niet uit een fabriek en dus kopen onze klanten altijd een uniek kunstwerk.

Vind de mooiste beeldjes voor in jouw huis

Bij onze kunstwinkel worden kunstwerken zorgvuldig met de hand gemaakt. Hierdoor zijn onze kunstwerken van hoge kwaliteit en handgemaakt, maar ook erg betaalbaar. Dit geldt ook voor de bronzen beeldjes die je bij ons kan kopen. Onze beeldjes voor in huis betreffen met name menselijke figuren. Wil je behalve onze bronzen beeldjes ook andere kunst met mensen kopen? Bekijk dan ook onze collectie van schilderijen met mensen.

 

Bekijk onze webshop

 

Bij ons vind je geen massaproductie

Wij ontvangen een klein aantal beeldjes per keer van onze kunstenaars, en dus zijn onze beeldjes soms maar kort beschikbaar. Haal dus snel onze beeldjes in huis, voordat anderen je voor zijn. Omdat onze kunstwerken met de hand gemaakt worden, zijn ze allemaal uniek. De Afrikaanse kunstenaars maken eerst een wassen beeld en bedekken dat in een zandmengsel. Deze vorm wordt vervolgens gekookt, waardoor de was smelt. Hierdoor ontstaat een mal waar het brons in gegoten wordt. Omdat dit proces nooit twee keer exact hetzelfde gedaan kan worden, zijn alle bronzen beeldjes die je bij ons kan kopen uniek. Daarnaast kan ook de kleur van elk uniek beeldje iets afwijken van de foto’s die je in de webshop vindt.

Bekijk ons aanbod om de mooiste bronzen beeldjes te kopen

Bestel één van onze bronzen beeldjes voor in huis en wees erbij voordat ze weg zijn. Heb je vragen over onze beeldjes en hun beschikbaarheid? Of zoek je onze beeldjes in een andere kleur? Laat het ons gerust weten. Stuur een e-mail naar info@kunstvoorjou.nl, vul ons contactformulier in of bel ons via 076-5616538.