Kunstvoorjou.nl inschrijving nieuwsbrief

 

Je hebt aangemeld voor de Kunstvoorjou.nl nieuwsbrief. Hartelijk dank voor je interesse in Kunstvoorjou.nl! We gaan je maandelijks (10x per jaar) verrassen met nieuwe schilderijen, interviews met kunstenaars, interessante blogs, handige tips, leuke nieuwtjes en acties.

Ter bescherming tegen spam ontvang je zo een bevestigings-e-mail van ons. Heb je binnen 15 minuten onze e-mail niet ontvangen, kijk dan in je spam-filter. Door te klikken op de link in deze e-mail, bevestig je je inschrijving en sta je definitief ingeschreven op onze nieuwbrief.   

Om er voor te zorgen dat je onze nieuwsbrief goed ontvangt en dat die niet in je spam-filter terechtkomt vragen we je om ons e-mail adres, van de bevestigings-e-mail, toe te voegen aan je adresboek.

Als je je niet hebt aangemeld op de Kunstvoorjou.nl nieuwsbrief dan hoef je verder niets te doen. Indien je niet klikt op de link in de bevestigings-e-mail dan wordt je automatisch niet ingeschreven. Heb je vragen over Kunstvoorjou.nl, lees dan verder op de pagina veelgestelde vragen of stuur ons een e-mail.

Met kunstzinnige groet,

Redactie Kunstvoorjou.nl

 

Disclaimer

Dit is een automatisch gegenereerde e-mail. We kunnen een reply op deze e-mail niet beantwoorden.