• 100% met de hand geschilderd
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Vragen? 076 - 56 16 538
  • Maatwerk mogelijk!

Kunstenaar: Aleksandra

Citaat:

"Ik wil motieven uit de natuur of andere culturen samenbrengen"

Omschrijving:

Ik ben geboren in het stille, rustige stadje Malbork in Polen en woon nog steeds in mijn geboorteland. Ik ben afgestudeerd in Engels om als onderwijzeres aan de slag te gaan. Na al jaren voor de klas te hebben gestaan, heb ik echter besloten om mijn grootste passie, schilderen, in een parttime baan om te zetten.

Ik schilder vooral met acrylverf maar ook met waterverf. Ik zoek altijd naar nieuwe technieken en werk voortdurend aan mijn vaardigheden. Wat ik echt leuk vind is om motieven uit de natuur en uit andere culturen samen te brengen in een prachtig landschap. Gebruikmakend van sprekende kleuren zodat het schilderij in een modern interieur goed tot haar recht komt.

Ik wil mij niet focussen op een stijl maar blijf experimenteren met verschillende stijlen en thema’s. Soms min of meer realistisch, soms figuratief en soms tegen het modernistische aan. De laatste tijd ben ik vooral bezig met abstracte kunst. Dieren in een half-realistische stijl vind ik ook leuk om te doen. Heb je een huisdier of favoriet dier wat er nog niet bij staat? Stuur je verzoek naar info@kunstvoorjou.nl, ik schilder het graag voor je.

Mijn andere hobby’s zijn fotografie, het eerste medium dat me inspireerde om de dingen om me heen vast te leggen, handgemaakte sieraden en niet te vergeten reizen!

Meer weten over Aleksandra? Lees dan het interview met Aleksandra dat Walter van Steen enige tijd geleden met haar had.

Aleksandra

Schilderijen