Op basis van 319 beoordelingen

Kunstenaar: Aleksandra

Aleksandra

Naam:Aleksandra

Beschrijving:

Ik ben geboren in het stille, rustige stadje Malbork en woon hier nog steeds. Ik ben afgestudeerd in Engels om als onderwijzeres aan de slag te gaan. Na een paar jaar voor de klas te hebben gestaan, heb ik echter besloten om mijn grootste hobby, schilderen, in een fulltimebaan om te zetten.

Ik schilder vooral met acrylverf maar waterverf is eigenlijk mijn favoriete techniek. Ik zoek nog altijd naar nieuwe technieken en werk voortdurend aan mijn vaardigheden. Wat ik echt leuk vind is om motieven uit de natuur en uit andere culturen samen te brengen in een prachtig landschap. Gebruikmakend van sprekende kleuren zodat het schilderij in een modern interieur goed tot haar recht komt. Ik wil mij niet focussen op een stijl maar blijf experimenteren met verschillende stijlen en thema’s. Soms min of meer realistisch, soms figuratief en soms tegen het modernistische aan. Vooral dieren in een half-realistische stijl vind ik leuk om te doen. Heb je een huisdier of favoriet dier wat er nog niet bij staat? Stuur je verzoek naar info@kunstvoorjou.nl, ik schilder het graag voor je.

Mijn andere hobby’s zijn fotografie, het eerste medium dat me inspireerde om de dingen om me heen vast te leggen, handgemaakte sieraden en niet te vergeten reizen!

Aleksandra in haar atelier

Schilderijen